Новости » новости Украины »

Новорічні історії від зіркового військового колективу

Напередодні головного свята року артисти Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України дарують дітям військовиків у Чернігові, селищах Десні та Гончарівському чудовий настрій та задоволення від перегляду новорічної вистави.

Новорічні історії від зіркового військового колективу Напередодні головного свята року артисти Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України дарують дітям військовиків у Чернігові, селищах Десні та Гончарівському чудовий настрій та задоволення від перегляду новорічної вистави.Протягом тижня малюки дитсадкового віку та школярі – діти військовослужбовців – мають змогу поринути у Новорічну казку, яку для них вже вдесяте підготував Військово-музичний центр Сухопутних військ Збройних Сил України. Щоразу військові музики з Чернігова приємно дивують своїх глядачів новими сценаріями святкових вистав, незмінними учасниками яких є Дід Мороз та Снігуронька. Казкові герої збирають численну публіку дітей та дорослих. А цього року до них приєдналися ще й традиційні персонажі казок — Баба Яга та Кощій Безсмертний, які постали перед глядачами у нових,  зовсім незвичних амплуа.

Новорічні історії від зіркового військового колективу Напередодні головного свята року артисти Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України дарують дітям військовиків у Чернігові, селищах Десні та Гончарівському чудовий настрій та задоволення від перегляду новорічної вистави.Роль чарівного Діда Мороза вже шостий рік поспіль виконує соліст музичного колективу Іван Супрун:

— Новорічні ранки найцікавіші та найприємніші для мене, — розповідає артист. – Тому Діда Мороза граю з задоволенням. Діти вірять у диво і спілкуються від щирого серця, співають пісні та розповідають вірші. За це отримують від Діда Мороза призи та солодкі подарунки.

Під час вистави разом із Снігуронькою малюки поринули в подорож казковими стежками. Але для того, щоб перемогти злих персонажів, їм довелося стати активними учасниками динамічних ігор під керівництвом Снігуроньки, розгадати чимало загадок Діда Мороза і його чарівної онуки.

— Чекаю новорічних свят не менше, аніж самі дітлахи, — ділиться враженнями Снігуронька – солістка та ведуча військово-музичного центру Світлана Філін. — Малюки мені завжди радіють, а я в свою чергу відчуваю себе не звичайною людиною, а маленьким «святом» у їхньому житті.

До новорічних свят артисти готувалися кілька місяців: писали новий сценарій,  відпрацьовували вокальні партії та танцювальні номери, шили нові костюми. Залу та живу ялинку прикрасили яскравими гірляндами та іграшками.

Новорічні історії від зіркового військового колективу Напередодні головного свята року артисти Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України дарують дітям військовиків у Чернігові, селищах Десні та Гончарівському чудовий настрій та задоволення від перегляду новорічної вистави.Новорічні ранки Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України створені за принципом сімейного свята. На думку їх режисера Галини Петрової, це один з головних критеріїв шаленого успіху цих вистав. Адже служба в армії зобов’язує і військовослужбовцям рідко трапляється можливість відпочити у сімейному колі.

— Прийшовши на Новорічний ранок, діти відразу потрапляють в чарівний світ — зазначив начальник центру підполковник Олександр Шевчук. — Весела вистава з танцями і піснями, що привертає увагу шанувальників своєю видовищною формою, різноманітністю костюмів, виразністю ритмів, пластики, жестів, яскравою музикою і, звичайно, життєрадісним фіналом, у якому Добро перемагає Зло — плід копіткої праці усього колективу військово-музичного центру.

За даними Медіа-центру МО України (м.Чернігів)

Loading...

`